grondwerk

Voordat er kabels getrokken worden, zal er eerst gegraven moet worden. A.M.M. Bouwservice heeft voor deze klussen grondwerkers en machines. Zonder de grondwerkers is de graafwerkzaamheden niet te doen tussen alle kabels die in de grond liggen

kabelleiding

Waar vindt je het niet, kabels en leidingnet. De stad ligt er vol van. Wij graven in opdracht, trekken kabels (glasvezel, electra tv kabel etc.) Wij leggen buizen aan tbv gas, water en licht.

Sloopwerk

We kunnen voor een perfecte vertrekpunt voor uw bouwactiviteiten zorgdragen: een schone nette oplevering.Met ons verstand van bouwstijlen, ons oog voor gevaren en risico's, onze inzicht in een efficiente aanpak weten wij welke eisen bouwers stellen om zonder hinder hun bouwactiviteiten te kunnen aanvangen. Of het nu gaat om het slopen van een woning of ander pand of om renovatiesloop, A.M.M. Bouwservice is voor u de geschikte partner.

Bouwopruiming

Een opgeruimde werkplek is een belangrijke factor als het gaat om goede arbeidsomstandigheden.De kans op ongevallen neemt sterk af als de keet en de directe werkomgeving netjes en schoon is. A.M.M. Bouwservice zorgt met zijn gemotiveerde medewerkers dat de werkplek goed schoongemaakt wordt. Het is een verstandige beslissing om het opruimen en schoonmaken van de werkplek aan een ander uit te besteden, zodat de (meestal dure) vakmensen zich beter op hun eigen werkzaamheden kunnen concentreren.

Wij bieden:       

  • grondwerk
  • kabelleiding
  • sloopwerk
  • bouwopruiming
  • timmer- en betonwerk
  • groenvoorziening
  • tuin- en straatwerk          

Grondwerk:

Voordat er kabels getrokken worden, zal er eerst gegraven moet worden. A.M.M. Bouwservice heeft voor deze klussen grondwerkers en machines. Zonder de grondwerkers is de graafwerkzaamheden niet te doen tussen alle kabels die in de grond liggen.   

Kabel en leidingwerk:

Waar vindt je het niet, kabels en leidingnet. De stad ligt er vol van. Wij graven in opdracht, trekken kabels (glasvezel, electra tv kabel etc.) Wij leggen buizen aan tbv gas, water en licht.

Sloopwerk:

We kunnen voor een perfecte vertrekpunt voor uw bouwactiviteiten zorg dragen: een schone nette oplevering.Met ons verstand van bouwstijlen, ons oog voor gevaren en risico’s, onze inzicht in een efficiënte aanpak weten wij welke eisen bouwers stellen om zonder hinder hun bouwactiviteiten te kunnen aanvangen. Of het nu gaat om het slopen van een woning of ander pand of om renovatiesloop, A.M.M. Bouwservice is voor u de geschikte partner.    

Bouwopruiming:

Een opgeruimde werkplek is een belangrijke factor als het gaat om goede arbeidsomstandigheden.De kans op ongevallen neemt sterk af als de keet en de directe werkomgeving netjes en schoon is.

A.M.M. Bouwservice zorgt met zijn gemotiveerde medewerkers dat de werkplek goed schoongemaakt wordt. Het is een verstandige beslissing om het opruimen en schoonmaken van de werkplek aan een ander uit te besteden, zodat de (meestal dure) vakmensen zich beter op hun eigen werkzaamheden kunnen concentreren.

Timmer- en betonwerk:

A.M.M. Bouwservice heeft ervaren krachten om bekistingen voor al uw betonstortingen te maken.Ook kunnen zij kozijnen zetten en deuren afhangen.     

Groenvoorziening:

Een goede groenvoorziening brengt rust en ontspanning in en om uw huis of bedrijfspand.

A.A.M. Bouwservice denkt met u mee over uw groenvoorzieningen. We spreken duidelijk met u af wanneer en hoe we de werkzaamheden uitvoeren, zodat u uw handen vrijhoudt en het hele jaar door kunt genieten van goed onderhouden groen.
Voor al uw groenvoorzieningen bent u bij ons aan het goede adres, zoals het verwijderen en snoeien van bomen en het aanleggen van pergola’s en vijvers en het maken van verhardingen.

Tuin- en straatwerk:

 Bestrating maakt uw tuin niet alleen toegankelijk, maar vormt ook de basis van uw tuininrichting.

A.M.M. Bouwservice is gespecialiseerd in het verwerken van bestratingsmaterialen.Daarbij valt te denken aan het leggen van paden in uw siertuin, opritten, half-verhardingen, terrassen en grote bestratingsvlakken rondom uw pand.